Dag allemaal - Vannacht is de wintertijd weer in gegaan,en nu al 2 dagen hier -1 a – 3 graden.Vind dit toch al erg koud,zal me nog wat geven als vadertje winter helemaal zijn intrede doet.Wordt weer bibberen.Maar goed het heeft wel iets,savonds weer gezellig kaarsjes branden en haardje aan. De herfstvakantie zit er ook weer op,en onze Patrick is weer thuis vanuit een warm zonnig Turkye,ze hebben een mooie vakantie gehad. Ook wij mogen niet klagen over de herfstvakantie,er waren zeer mooie dagen bij.En oma is dan ook lekker met de kleinkinderen Den- Berg in gegaan. Ook hebben we door de bladeren gelopen,en naar paddestoelen gekeken. Helaas nergens geen kabouter te bekennen.Ben al jaren aan het zoeken ,de kleinkinderen zien ze wel als de fantasie van oma op hol slaat,haha.

Ruien jullie duiven ook goed,hier zijn al enkele duiven helemaal klaar,en zo zie ik dan weer de lelijke duiffies in hele mooie duiven terug komen.Ook is er inmiddels flink geselecteerd,nee ik weet niet wat er weg is,wil het ook nog niet weten.Zie het vanzelf wel.M,n duivinneke Bam-Bam gaat niet meer mee.Weet ook niet of het een goede is en zal er niet meer achter komen.Ze blijft thuis,en mag zo hier haar rondjes vliegen.Sorry voor degene die het niet begrijpen,maar ik heb iets met haar,wat ik voor geen goud kwijt zou willen raken. Zaterdagavond  en zondag 10e en 11e  is hier weer de jaarlijkse tentoonstelling van de Blauwe Doffer,dus wie zin heeft of er even tussenuit wil,je bent welkom. Zaterdagsavonds begint het om 20.00 uur en zondag vanaf 10.00 uur. Gezellig weer duivenvrienden op bezoek gehad,tja nu meer tijd .Gezellig zo keuvelen over de pigeons maar ook over andere dingen. Henny en Koos van Gestel,Lenie en Adrie Bestman ook de eilandbewoners Essie en Arie Reijerkerk met Jeff,en ook Maartin en Riekie tang uit Langezwaag(Gorredijk) zijn al op de koffie enz geweest. En dat is nu ook het fijne weer van de mooie van de duivensport,vrienden bij elkaar,wat de een niet weet weet de ander.

Zo dit was het weer valt zo weinig over de duiven te vertellen in deze periode van het jaar.Voor allemaal een fijne gezellige herfst.

Je hoort me weer,lieve groet,MarianneIN DE KIJKER

Uw website 1 jaar naast elk artikel?

Bekijk onze tarieven om te adverteren!

GESPONSORDE LINKS

SPONSOREN

TOPPERS IN BEELD

Combinatie Kroesen uit Klazienaveen

Drukt neus aan het venster met diverse kampioenschappen in afdeling 10. Als we de klok zeg maar 10 jaar terug zetten ...

Topper in beeld

Theo Streefkerk en zoon, Ameide - ...

Inleiding Theo Streefkerk is een heel bekende naam onder de mannen van het zware labeur. Iedereen heeft zijn naam ...

Topper in beeld

Klip - Verhagen, Rotterdam

Klip – Verhagen (Rotterdam) Wat kunnen we nog schrijven over deze combinatie. Al jaren staan ze aan de top van de ...

Topper in beeld

KEEK OP DE WEEK

John Logemann - Kiespijn

  Kiespijn, je kan het inderdaad missen. Afgelopen weken behoorlijk last gehad, vorige week zo erg dat ik ...

John Logemann

Eveliens Journaal 'Respect voor onze ...

Hallo allemaal, wij zijn er even tussenuit geweest, HEERLIJK, we zijn de auto ingestapt en hebben 1400 km zuidwaarts ...

Evelien's Journaal

John Logemann, blog - terug naar de ...

Het is donderdag vandaag, de vakantie zit er weer bijna op. We hebben twee weken door Denemarken en Zweden ...

John Logemann

COLUMNS

Sjaak Buwalda - Duurde eventjes -

Ja ik weet het, je hebt er even op moeten wachten voordat hier wat nieuws verscheen. Buiten het vliegseizoen staan ...

Sjaak Buwalda

Liefhebbers beslissen - Ad ...

     Natuurlijk kan je niet meer spreken van een sport waarin de ene liefhebber 500 duiven in zet ...

Ad Schaerlaeckens

John Logemann - Kiespijn

  Kiespijn, je kan het inderdaad missen. Afgelopen weken behoorlijk last gehad, vorige week zo erg dat ik ...

John Logemann