Goedemorgen allemaal

En daar is dan het feit,het seizoen 2012 is weer voorbij. Wat gaat het snel allemaal.Even terug naar de vlucht Vervins. Mooie snelle vlucht en de gevederde vriendjes kwamen dan ook weer op hun hokkie terug,nadat ze 240 km in het luchtruim waren geweest. Ze zaten heel hoog,en zo mooi om te zien hoe ze naar beneden komen,vleugels zover naar achter ,dat is een geweldig iets om te zien. Dit was meteen de laatste vlucht voor de jonge doffers.Die mochten al rust nemen,gaan we volgend jaar weer verder mee. Deze mochten gaan ruien. Dik tevreden zijn we dit jaar over wat onze duiffies hebben gepresteerd.En hebben een mooi hok jonge doffers over. De week erop mochten de jonge duivinnen en oude duiven hun laatste tochtje gaan maken op Reims,296 km . Na deze vlucht gingen de luikjes dicht en hebben we de beslissing genomen,om op Pithiviers niet mee mee te spelen. Dus hier kan het selecteren nu beginnen,en nee daar wil ik niets van zien of horen.Wil ook niet horen hoeveel er weg gaan.

Heb weer mooie overnachtertjes erbij,een ervan is een mooi witkoppie,maar aan mooi alleen heb je niet veel,we zien wel wat het in het koppie heeft,net als de andere. Dat moeten we afwachten.Dus denk er nog maar niet aan ,zien we wel in 2013.Onze duifkes vallen heel aardig in de rui,goh wat zijn ze lelijk zo.Maar straks als ze hun nieuwe Vederpakkie weer aan hebben zien ze er weer geweldig uit.Nu kan de stofzuiger hier weer overuren draaien,nare periode is dit zo met al die veren. En geloof me ben niet alleen die er een hekel aan heeft,zijn er veel. Nu wacht ik weer af wat m,n mannen aan het verbouwen gaan,net zoals ieder jaar.Heb er deze keer nog niets over gehoord,wat niet is kan nog komen. Nu ook minder telefoontjes en kijkers,dus wordt het heel wat rustiger bij Casa di Verhoeven. Ook komen de bezoekjes weer voor onze vrienden,schade in halen haha.Maar beken het eerlijk, ben blij dat het even afgelopen is,ieder jaar hetzelfde,in januari komen de kriebels weer opzetten en leef dan weer naar het nieuwe seizoen toe,vooral als er de eerste jonkies weer zijn.Vandaag is hier de vierwindenvlucht,ben benieuwd wat ze zullen doen,nee wij doen hier nooit aan mee. Het is allemaal zo snel gegaan,we zitten alweer in de herfst,en gaan we weer naar een koude periode,brrr ben zo,n koukleum. Ook m,n kleinkinderen moeten er nu aan wennen om weer binnen te eten,het picknicken zit er niet meer in.Maar goed makken we het binnen maar gezellig. Kaarsjes aan tijdens het eten maakt ook veel goed.Deze week gaan we de bloembakken leeg maken,en zetten we er winterviolen in.Ik blijf alles volgen op Facebook,Twitter en Hyves. Fijne dag verder,Allen die jarig zijn van harte gefeliciteerd,voor de zieken beterschap. Degene die verdriet hebben heel veel sterkte.

Werk ze deze week ,met een lieve groet,Marianne.

En je ziet me weer verschijnen met wat nieuws uit HeeschIN DE KIJKER

Uw website 1 jaar naast elk artikel?

Bekijk onze tarieven om te adverteren!

GESPONSORDE LINKS

Please paste a VALID AdSense code in AdSense Elite Module options before activating it.

SPONSOREN

 

TOPPERS IN BEELD

Combinatie Kroesen uit Klazienaveen

Drukt neus aan het venster met diverse kampioenschappen in afdeling 10. Als we de klok zeg maar 10 jaar terug zetten ...

Topper in beeld

Theo Streefkerk en zoon, Ameide - ...

Inleiding Theo Streefkerk is een heel bekende naam onder de mannen van het zware labeur. Iedereen heeft zijn naam ...

Topper in beeld

Klip - Verhagen, Rotterdam

Klip – Verhagen (Rotterdam) Wat kunnen we nog schrijven over deze combinatie. Al jaren staan ze aan de top van de ...

Topper in beeld

KEEK OP DE WEEK

Veranderingen Managen - Stap twee - ...

Stap één was vorige week al gezet. Voor jezelf onderkennen dat het even niet mogelijk is om met duiven ...

John Logemann

Veranderingen managen - John Logemann

Daar was hij weer, het duiveltje dat verandering heet. Vervelend altijd voor je dagelijkse routines, net als je ...

John Logemann

'Een stormachtig weekend'. - Evelien's ...

Het afgelopen weekend was er de storm CIARA. Voor de zondag betekende dat zoveel mogelijk binnenblijven, op de bank ...

Evelien's Journaal

COLUMNS

Veranderingen Managen - Stap twee - ...

Stap één was vorige week al gezet. Voor jezelf onderkennen dat het even niet mogelijk is om met duiven ...

John Logemann

Wat is enorm goed - Ad Schaerlaeckens

  Wat ik onder ‘enorm goed’ spelen versta? Zie hieronder over 2017 en 2018. Per vlucht aantal ...

Ad Schaerlaeckens

Veranderingen managen - John Logemann

Daar was hij weer, het duiveltje dat verandering heet. Vervelend altijd voor je dagelijkse routines, net als je ...

John Logemann