Hallootjes allemaal, Hier ben ik dan weer eens na een lange tijd afwezig te zijn geweest.Het ontbrak me aan inspiratie om wat te schrijven. Toch ben ik heel blij met de berichtjes op Facebook ,hyves en via m,n email.Zo bleef ik toch op de hoogte haha. Ik heb een enorme tegenslag gehad op Barcelona,Ze waren gelost en s,avonds kreeg ik een telefoontje.Gijs kwam naar boven om het me te vertellen. De doffer 6565 ligt zwaar gewond in Barcelona,wist het meteen dit was mijn Hercules.Nou m,n slaap was meteen over en heb dan ook de hele nacht geen oog meer dicht gedaan.Hij was tegen een lantaarn geknald even verder op.Gelukkig dat er toch nog iemand hem heeft opgeraapt.Zwaar gewond aan vleugel en borst lag ie daar in dat verre Barcelona,heb er dan ook wat traantjes om gelaten.Was wel blij dat ze me het hebben laten weten ,maar tegelijkertijd is het zo raar om het te weten.

Had hun e-mail adres gekregen,dus de dagen erna heb ik telkend contact gehad met de verzorger.Zo is het enkele dagen gegaan ,had al iemand die Hercules zou terug halen voor me als ie de reis aan kon. Tot op woensdagmiddag de mail kwam,bonjour Marianne,en dan verder dat Hercules inwendige bloedingen en was in schocktoestand had en niet meer te redden was. Had zo gehoopt dat ik hem nog terug zou zien,maar helaas dat was er niet meer bij.Het lot had anders beslist. Heb de Spaanse verzorgers bedankt voor alles wat ze gedaan hebben.Ook heb ik veel hulp gehad hoe ik in het Frans of Spaans kon mailen. Gelukkig is er vertalen.nl.Dank je wel heel fijn dat julie me geholpen hebben. Maar zoals alles een medaille heeft 2 kanten,en je gaat door,alhoewel ik met de vlucht Tarbes er niet geheel in gedachten bij was,speelde een van m,n duiffies ,was een redelijke vroege duif voor mij. En dat was er dan een van m,n bestmannetjes van den Broek,en daar heb ik er meer van zitten. Maar goed we zijn verder gegaan ,en ook hier zijn toch wel enkele jonge duiven niet van hun trip terug gekomen,maar we mogen niet klagen,als je bij anderen hoort hoeveel er daar weg waren.Triest is dit maar helaas waar. Ook de vakantie is weer voorbij,we hebben een leuke vakantie gehad,met veel duivenvrienden op bezoek.Een ervan kende ik nog niet persoonlijk,de familie Tang uit Gorredijk,ze spelen met hun duiven in Langezwaag,ook zetten zij goede prestaties neer,maar vooral hun kleindochter Aisha doet het heel goed.

Nu zijn de meeste weer aan het werk,ook onze kinderen,deze zijn in Frankrijk en Italié geweest,waar ze een geweldige vakantie hebben gehad.En de kleinkinderen gaan ook weer naar school,ook de kleinste van het stel gaat nu naar groep 1. Dus overdag niemand meer thuis bij oma Marianne. Nog een paar vluchten en dan is het seizoen 2012 ook weer verleden tijd.We zijn dik tevreden over wat onze gevleugelde vriendjes hebben gedaan.Na de vluchten wordt onze site http://www.gebrverhoeven.nl weer bij  gewerkt. Na deze paar vluchten komen de tenstoonstellingen weer,ook vaak een ware happening om zo weer na te praten,iets wat wij zaterdagavond hebben gedaan,we hadden een lekkere BBQ met de club,lekker joh.

En daar gaat het tuurlijk ook om gezelligheid onder elkaar. Wens jullie die nog mee spelen veel succes  met de gevleugelde vriendjes.

Fijne week allemaal met een lieve groet,

Marianne


IN DE KIJKER

Uw website 1 jaar naast elk artikel?

Bekijk onze tarieven om te adverteren!

GESPONSORDE LINKS

Please paste a VALID AdSense code in AdSense Elite Module options before activating it.

SPONSOREN

 

TOPPERS IN BEELD

Combinatie Kroesen uit Klazienaveen

Drukt neus aan het venster met diverse kampioenschappen in afdeling 10. Als we de klok zeg maar 10 jaar terug zetten ...

Topper in beeld

Theo Streefkerk en zoon, Ameide - ...

Inleiding Theo Streefkerk is een heel bekende naam onder de mannen van het zware labeur. Iedereen heeft zijn naam ...

Topper in beeld

Klip - Verhagen, Rotterdam

Klip – Verhagen (Rotterdam) Wat kunnen we nog schrijven over deze combinatie. Al jaren staan ze aan de top van de ...

Topper in beeld

KEEK OP DE WEEK

Veranderingen Managen - Stap twee - ...

Stap één was vorige week al gezet. Voor jezelf onderkennen dat het even niet mogelijk is om met duiven ...

John Logemann

Veranderingen managen - John Logemann

Daar was hij weer, het duiveltje dat verandering heet. Vervelend altijd voor je dagelijkse routines, net als je ...

John Logemann

'Een stormachtig weekend'. - Evelien's ...

Het afgelopen weekend was er de storm CIARA. Voor de zondag betekende dat zoveel mogelijk binnenblijven, op de bank ...

Evelien's Journaal

COLUMNS

Veranderingen Managen - Stap twee - ...

Stap één was vorige week al gezet. Voor jezelf onderkennen dat het even niet mogelijk is om met duiven ...

John Logemann

Wat is enorm goed - Ad Schaerlaeckens

  Wat ik onder ‘enorm goed’ spelen versta? Zie hieronder over 2017 en 2018. Per vlucht aantal ...

Ad Schaerlaeckens

Veranderingen managen - John Logemann

Daar was hij weer, het duiveltje dat verandering heet. Vervelend altijd voor je dagelijkse routines, net als je ...

John Logemann