Deze week een paar rare berichtjes gehoord omtrent mijn persoonlijkheid, een ieder die mij kent, weet gewoon dat ik geen blad voor mijn mond neem, het je recht uit in je bakkes zeg, en that,s it, maar nu hoorde ik toevallig iets, wat een ander over mij gezegd zou hebben, en dit komt van een persoon af, waar ik het in totaliteit helemaal niet van zou verwachten, toen dit mijn verteld werd, was ik er een beetje van ontdaan, en nog eigenlijk wel een beetje. Het verhaal gaat eigenlijk over ,,John The Legend,, een verhaal wat ik eigenlijk niet zou moeten schrijven, maar het toch doe, en zal proberen, om die mensen, die dit hebben lopen rond bazuinen, niet te verder te beschadigen, maar zullen als ze dit eenmaal hebben gelezen , wel achter hun oren gaan lopen krabben, met de vraag hoe kan hij dit weten, maar ik voel me nu aardig in mijn zak gescheten door deze personen, en niet anders. De prestaties van John The Legend weten we allemaal onderhand wel, en daar ben ik nog steeds trots op, vele jongen van hem zijn vertrokken naar andere hokken, wat inhoud, dat er hier maar een 4 tal nazaten van hem zitten, enkele verspeeld op Roye, en de rest met mijn goede hart heb weg gegeven, om een ander er ook van te kunnen laten profiteren, maar later hoor je de verhalen, ik heb ze weer opgeruimd, deden niets, dus geëlimineerd zeg maar.

Nu gaat het verhaal rond, als men de Noord/Zuid lijn niet had gemaakt, dan had hij NOOIT teletekst gevlogen, beetje ondoordacht gezegd vind ik, want op de 2e teletekst vlucht was hij wel 2e van heel Noord-Holland, net achter een groot liefhebber Ton Snoek, dus heeft men hun huiswerk niet goed gedaan, maar wat is de insteek eigenlijk hier van, en tenslotte heb ik niet om de teletekst indeling Noord / Zuid gevraagd.

Dan het verhaal, ,,wat heeft hij daarna gepresteerd,, niets toch, hij raakt amper nog papier, terwijl ze wel weten, wat de reden omtrent de laatste jaren van slecht presteren was, het gaat niet in je koude kleren zitten als je te horen krijgt dat je vrouw ziek is, en er niet meer van kan genezen, ook gaat het niet in je koude kleren zitten als je zelf werkeloos wordt door een faillissement, en daar door thuis komt te lopen in de w.w., en dat je later zelf ziek wordt en na een jaar al wordt afgekeurd, al met al ellende en dan het financiële aspect nog wat er achter aan komt.

Al met al wel een reden om de duivensport eigenlijk toen vaarwel te zeggen, maar op aanraden van mijn duivinnetje niet gestopt, maar af en toe ingekorfd, om de gezelligheid in de vereniging niet te missen, zondags veel duiven inkorven in Edam voor een trainingsvluchtje vanuit Gorichem, om het plezier er in te houden van de duivensport, en intense verdriet daarin te kunnen verwerken. Daarom kan ik het dan niet vatten, waarom zulke mensen, die al deze redenen weten, meelevend naar je toe, zulke dingen kunnen vertellen, zal het komen uit jaloezie, ik denk het wel, maar het heeft me wel aan het denken gezet, men kan nog zo goed voor een ander zijn, de strontkar staat dichterbij je dan de gouden koets, en dat zal nooit veranderen in het leven, maar hier verandert er wel veel door.

De jongen die dit jaar toe gezegd zijn zullen naar hun bestemming gaan, daar komen we niet meer op terug, maar er zullen daarna geen jongen of bonnen meer geschonken worden, we gaan dit jaar toch proberen een nieuwe lijn op te zetten met kweken, de lijn van, ,,The Legend,, zal gekruist gaan worden met de lijn van de ,,Vechtmachine,, en hopen er op dat daar goede bruikbare dagfond duiven uit gaan komen, we hebben er wel het vertrouwen in. Bij Gert-Jan zitten er ook duiven uit de lijn van ,,The Legend,, we gaan kijken hoe Gert-Jan er mee gaat presteren, zo kunnen we samen overleggen hoe we er verder mee gaan kweken en koppelen, 2 hokken met ongeveer de zelfde lijnen, dan kun je mooi vergelijken toch, al hoe wel gert-Jan een betere melker is dan ik, maar als hij de prestaties er ook niet uit haalt, ja dan is het oren krabben geblazen, maar we gaan het zien hoe de toekomst gaat verlopen.

En dan de beursdag vandaag, vanmorgen vroeg heb ik broertje Rinus opgehaald, en zijn we met zijn tweeën naar Houten gereden, onderweg zaten we al te wedden met elkaar, zou het druk worden, zou het niet druk worden, natuurlijk is de vogelgriep DE grote spelbreker in verhaal, maar zou dat de boven liggende druk wezen voor een mooie maar rustige beurs, wij vonden het in ieder geval niet druk.

Jammer voor de vele standhouders, we hadden het idee dat er niet er bar veel verkocht werd, maar ik kan in ieder geval, [gelukkig] niet in een ander zijn financiële positie kijken, maar na de nodige dingetjes te hebben aangeschaft, zijn we om 12.00  weer vertrokken richting Edam, ook hier hadden we verplichtingen te verrichten.

De jaarlijkse tentoonstelling hadden ze, en tijdens die tentoonstelling hebben ze dan ook de prijs uitreiking van Sens jonge duiven en de bonnen verkoop, maar ook hier, een gok, want hoeveel mensen zouden er nog komen, geen duiven hier ook, en dan is het maar afwachten op wat en wie er allemaal komen, maar gelukkig hebben ze hier ook een ,,harde kern,, van trouwe liefhebbers, de E side zullen we het maar noemen deze keer, het was druk, gezellig, een goede betaalbare verkoop van excellente bonnen, [ gros is overnacht spelers] wat wilt de mens nog meer, het was een geslaagde dag en is voor herhaling vatbaar, al met al, ondanks wat ik in het begin van de week had gehoord, een geslaagde week achter de rug, en gaan we ons nu voltallig richten op de kweek, de kwekers gaan gekoppeld worden, sommige jongen gaan naar Wilhelminaoord, en sommige ook naar Friesland. 

Mensen nog even de mop,

kom ik laatst bij de Arena om een wedstrijd te kijken van Ajax [ben voetbal liefhebber he] en ga naar de kassa.
Leg een biljet van 100 euro op de balie, vraagt die baliemedewerker

,, een seizoenkaart of een speler,, wat wilt u hebben

tot sinasIN DE KIJKER

Uw website 1 jaar naast elk artikel?

Bekijk onze tarieven om te adverteren!

GESPONSORDE LINKS

Please paste a VALID AdSense code in AdSense Elite Module options before activating it.

SPONSOREN

 

TOPPERS IN BEELD

Combinatie Kroesen uit Klazienaveen

Drukt neus aan het venster met diverse kampioenschappen in afdeling 10. Als we de klok zeg maar 10 jaar terug zetten ...

Topper in beeld

Theo Streefkerk en zoon, Ameide - ...

Inleiding Theo Streefkerk is een heel bekende naam onder de mannen van het zware labeur. Iedereen heeft zijn naam ...

Topper in beeld

Klip - Verhagen, Rotterdam

Klip – Verhagen (Rotterdam) Wat kunnen we nog schrijven over deze combinatie. Al jaren staan ze aan de top van de ...

Topper in beeld

KEEK OP DE WEEK

'Trainingsvlucht NIERGNIES (Fr)' - ...

  'Duidelijkheid kwam alsnog...' We hebben inmiddels de 2e 'africhting' achter de rug. ...

Evelien's Journaal

Verbazing - John Logemann -

De wereld veranderd snel. Vandaag zal de geschiedenis ingaan als de dag dat we weer op een terras konden gaan ...

John Logemann

GESTART MAAR NOG IN HET ONGEWISSE... - ...

Met alle aanpassingen zoals voorgeschreven en volgens alle richtlijnen is de kop eraf zoals we dat noemen, maar of ...

Evelien's Journaal

COLUMNS

Finale Derby Arona Tenerife / grandioos ...

Zondag 5 juli was het dan eindelijk tijd voor de grootse finale van de Derby Arona Tenerife. 541 gevleugelde strijders ...

Sjaak Buwalda

Opnieuw - Ad Schaerlaeckens -

   Ik kan me voorstellen dat het gaat vervelen als je bijna wekelijks en dat jaar in jaar uit moet lezen ...

Ad Schaerlaeckens

Weer enorm - Ad Schaerlaeckens -

Hoe fraaier het weer, hoe slechter het is voor de sport. En gisteren 20 juni was het uitermate fraai weer met bijna ...

Ad Schaerlaeckens

STEL JEZELF VOOR

Francois Moors - Melsele

Stelt ..  

Stel jezelf voor

Hennie Beumer

Stelt....

Stel jezelf voor

Aurelio padovano uit Breukelen - Stelt ...

Stel jezelf voor

W. Vink en Zoon - Stellen zichzelf voor

Stel jezelf voor